Kantoorruimte verhuur in Delft. Office space for rent in Delft.
  Kantoorruimte huren in Delft
Direct kantoorruimte huren?

Bel: 015 2 627 627
Of stuur een e-mail naar info@schiekantoor.nl
 
HOME - BEDRIJVEN IN HET SCHIEKANTOOR - HUURDERS AAN HET WOORD

HUURDERS AAN HET WOORD


Dit zeggen huurders over het Schiekantoor

Aan het eind van de Schieweg, tegenover de Makro ligt het Schiekantoor. In dit kantoor huizen diverse ondernemers in kantoorruimten vanaf ca. 18m2 tot 250m2 naar volle tevredenheid en er zijn nog enkele ruimten beschikbaar.

Met gepaste trots kunt u op deze pagina lezen wat onze huurders over het Schiekantoor denken.Coen de Bruin - eXperIT - ICT-diensten

eXperIT geniet nog steeds van haar prachtige huisvesting in het Schiekantoor aan de Schieweg 93 te Delft.

Eén van die tevreden ondernemers is Coen de Bruin van eXperIT. Het bedrijf is gespecialiseerd in ICT-diensten, vooral voor de MKB- en de Zorgsector. Het bedrijf van De Bruin huist al een aantal jaar in het Schiekantoor en ondervindt hier vele voordelen van. "het pand zit op een ideale locatie, letterlijk op twee afslagen afstand van de snelweg. Mochten zich calamiteiten voordoen waarbij we naar de klant toe moeten kunnen we dus snel ter plaatse zijn. Daarnaast is er voldoende gratis parkeergelegenheid en als je zegt dat je tegenover de Makro zit, weet iedereen je direct te vinden." De Bruin zit dus prima in het Schiekantoor. "Ik ben hier terecht gekomen doordat ik al zaken deed met Zegwaard Beheer. Zo zorgen we als bedrijf naast de voorzieningen voor alle klanten buiten de deur ook voor alle IT-diensten en telefonie in dit pand. De verhuurder zorgt ervoor dat de kantoorruimte volledig gemeubileerd opgeleverd wordt en de nieuwe huurders worden direct naar ons doorverwezen zodat ze snel van start kunnen.

Zo genereert het voor ons ook werk en mogelijk nieuwe langdurige zakenrelaties."

Een ander voordeel aan het Schiekantoor zijn de prachtige faciliteiten. "Alle huurders hebben hier een eigen keukenblok en kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijk vergaderzalen. Verder is er een centrale receptie die het kantoor extra uitstraling geeft. Bovendien kun je met je sleutel dag en nacht in het beveiligde pand terecht, wat erg fijn is voor een bedrijf als het onze, dat dag en nacht inzetbaar moet zijn. Daarnaast zijn de huurovereenkomsten zeer flexibel, de prijzen zeer concurrerend en waar mogelijk relatief goedkoop uit te breiden zodat we ondanks onze huidige groei voorlopig nog niet op zoek hoeven naar andere huisvesting."

Een ander voordeel ziet De Bruin in de herstructurering van Bedrijvenkring Schieoevers en de inrichting van het pand zelf. "Je ziet aan de buitenkant dat de weg infrastructuur er gewoon veel beter uitziet dan een paar jaar geleden. Daarnaast is er nauwelijks leegstand wat ook erg belangrijk is voor de uitstraling. Veder is het Schiekantoor niet lang geleden door Smits Designcentrum opnieuw ingericht, waardoor het er prachtig uitziet." Voorlopig zit eXperIT dus nog wel even goed aan de Schieweg.
Coen de Bruin - eXperITPeter Dessens - Polisdesk - Intermediair bij hypotheken en verzekeringen

Polisdesk is één van de bedrijven die haar intrek genomen heeft in het kantorenverzamelgebouw en directeur Peter Dessens heeft daar geen spijt van. "We zitten hier goed. Ik ben een echte Delftenaar en wil dus niet weg uit de stad. Het Schiekantoor is prima gelegen; als je zegt dat je tegenover de Makro zit weet iedereen je te vinden en vanaf de snelweg ben je zo bij ons kantoor."

Ook over de faciliteiten heeft Dessens niets te klagen. "Als je hier binnenkomt, is de ontvangst meteen prima. We hebben hier een receptie waarbij de mensen keurig ontvangen worden. Daarnaast hebben we een eigen keukenblok waar we zelf onze spullen kwijt kunnen en de vaat kunnen doen. Bovendien worden onze internet- en telecommunicatiediensten geleverd door eXpertIT, dat hier ook in het pand zit. Als er dus vragen of problemen zijn, kunnen we direct bij hen aankloppen."

Dat Polisdesk goed zit in het Schiekantoor, komt onder meer ook doordat er de mogelijkheid is om intern te verhuizen. "Zo hebben we in het verleden al eens een stap gezet, omdat we meer ruimte nodig hadden en ook in de nabije toekomst ziet het ernaar uit dat we groter worden." Polisdesk is namelijk een intermediair bij hypotheken en verzekeringen en heeft onlangs met de Prima Prijs Polis een revolutionair nieuw product in de markt gezet. "Het komt er hierbij op neer dat we verzekeringen aanbieden, waarbij de klanten het voordeel van de lage prijs hebben als ze een verzekering via het internet aanschaffen. Daarnaast krijgen zij wèl de service van een adviseur. Zodoende combineren wij de voordelen van deze beide werkwijzen."

Het ziet er naar uit dat deze Prima Prijs Polis een groot succes wordt en dus zal het bedrijf van Dessens uit moeten breiden. "Daar zijn hier binnen het Schiekantoor prima mogelijkheden voor. Polisdesk en onze andere twee bedrijven zitten hier voorlopig nog wel even goed en hebben nog genoeg ruimte om uit te breiden binnen het Schiekantoor."
Peter Dessens - Polisdesk

Gratis advies of meer informatie

Bent u ook geïnteresseerd naar een ideaal gelegen kantoorruimte met veel mogelijkheden, bel voor meer informatie naar 015 2 627 627, of stuur een e-mail naar info@schiekantoor.nl.


"Goedkope kantoorruimte op maat! Voor ieder bedrijf een passende oplossing."

SCHIEKANTOOR - KANTOORRUIMTE VERHUUR

 
Huurders van het Schiekantoor
 

Over het Schiekantoor

Kantoor op maat

Aanbod
  - Kantoorruimte 018 m2 tot 050 m2
  - Kantoorruimte 050 m2 tot 100 m2
  - Kantoorruimte 100 m2 tot 250 m2

Foto impressie

Bedrijven in het Schiekantoor
  - Huurders aan het woord

Contact
  - Bereikbaarheid

 
     HOME
 
Kantoorruimte huren in Delft? Klik hier.


Weet u een nieuwe huurder voor  1 van onze kantoorruimtes? Ontvang hier uw beloning!


Copyright © Schiekantoor - Alle rechten voorbehouden - Cookieverklaring - Contact
2B Media - Webdesign en Zoekmachine optimalisatie