Kantoorruimte verhuur in Delft. Office space for rent in Delft.
  Kantoorruimte huren in Delft
Direct kantoorruimte huren?

Bel: 015 2 627 627
Of stuur een e-mail naar info@schiekantoor.nl
 
HOME - AANBOD KANTOORRUIMTE

AANBOD KANTOORRUIMTE IN HET SCHIEKANTOOR


Kantoorruimte voor iedereen

Het Schiekantoor is een bedrijfsverzamelgebouw gelegen aan de Schieweg in Delft. Het pand is ingedeeld in kantoorunits van verschillende metrages. Er zijn kantoorruimten beschikbaar van 18 m2 tot 250 m2. De kantoorunits variëren in grootte en zijn naar uw wens te clusteren. In het Schiekantoor kunnen we in overleg altijd de juiste kantoorruimte realiseren. Of u nu 1 of 30 werkplekken nodig heeft, wij regelen het voor u!
Kantoorruimte huren in het Schiekantoor is betaalbaar, betrouwbaar en transparant. We houden van heldere afspraken en denken graag met u mee!
Iedere huurder van kantoorruimte heeft eigen sleutel(s) en pasje(s), waarmee u dag en nacht toegang heeft tot u kantoor. De kantoorruimtes zijn gestoffeerd en voorzien van aansluitpunten voor uw telecommunicatieapparatuur. In het kantoorcomplex is een lift aanwezig.
Parkeren rondom het gebouw is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid op ons eigen terrein.


Kantoorruimte 18 m2 tot 50 m2

Bent u op zoek naar betaalbare kantoorruimte in Delft? Kom dan eens vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bekijken die het Schiekantoor uw bedrijf of organisatie kan bieden.
Deze kantoorruimtes zijn uitermate geschikt voor ZZP'ers en kleine ondernemingen.
De kleine kantoren vanaf 18 m2 groot bieden voldoende ruimte om voor 1 à 2 personen een werkplek in te richten. De units van 50 m2 bieden ruimte aan 5 à 6 personen. De kantoorruimtes zijn allemaal voorzien van een eigen kitchenette.
Meer informatie...


Middelgrote kantoorruimte 50 m2 tot 100 m2

Bent u op zoek naar betaalbare middelgrote kantoorruimte in Delft? Kom dan eens vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bekijken die het Schiekantoor uw bedrijf of organisatie kan bieden.
De middelgrote kantoren zijn tot 100 m2 groot. Dat is voldoende ruimte om voor maximaal 12 personen een kantoor in te richten. De middelgrote kantoorruimtes zijn voorzien van een eigen kitchenette. Het is ook mogelijk om een combinatie van kleine en middelgrote kantoorruimtes te huren in het Schiekantoor.
Meer informatie...


Grote kantoorruimte 100 m2 tot 250 m2

Bent u op zoek naar een betaalbare grote kantoorruimte in Delft? Kom dan eens vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bekijken die het Schiekantoor uw bedrijf of organisatie kan bieden.
De grote kantoorruimtes tot 250 m2 bieden ruimte aan bedrijven met 30 werknemers. De grote kantoorruimtes zijn voorzien van een eigen kitchenette en toiletten. Het is ook mogelijk om een combinatie van kleine en grote kantoorruimtes te huren in het Schiekantoor.
Meer informatie...


Faciliteiten en diensten

24 uur per dag toegang IT ondersteuning
Airconditioning (deels) Kitchenette
Alarmsysteem (deels) Parkeergelegenheid
Glasvezel internet (supersnel) Receptiefunctie
Business Lounge Schoonmaak
Vergaderruimtes WIFI
Faciliteiten voor gehandicapten  Gratis advies of meer informatie

Wilt u gratis advies over de kantoorruimte die voor u het meest geschikt is binnen het Schiekantoor? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het huren van kantoorruimte? Bel ons op 015 2 627 627, of stuur een e-mail naar info@schiekantoor.nl.


"Goedkope kantoorruimte op maat! Voor ieder bedrijf een passende oplossing."

SCHIEKANTOOR - KANTOORRUIMTE VERHUUR

 
Aanbod kantoorruimte in Delft.
 

Over het Schiekantoor

Kantoor op maat

Aanbod
  - Kantoorruimte 018 m2 tot 050 m2
  - Kantoorruimte 050 m2 tot 100 m2
  - Kantoorruimte 100 m2 tot 250 m2

Foto impressie

Bedrijven in het Schiekantoor
  - Huurders aan het woord

Contact
  - Bereikbaarheid

 
     HOME
 
Kantoorruimte huren in Delft? Klik hier.


Weet u een nieuwe huurder voor  1 van onze kantoorruimtes? Ontvang hier uw beloning!Copyright © Schiekantoor - Alle rechten voorbehouden - Cookieverklaring - Contact
2B Media - Webdesign en Zoekmachine optimalisatie