Direct kantoorruimte huren?

Bel: 015 2 627 627
Of stuur een e-mail naar info@schiekantoor.nl
 
HOME - KANTOOR OP MAAT

KANTOOR OP MAAT - KANTOORRUIMTE VERHUUR


Flexibele kantoorruimte huur

Hoeveel vierkante meter kantoorruimte u ook nodig heeft, in het Schiekantoor vindt u altijd een passende kantoorruimte. Onze kantoorruimtes zijn geschikt voor ZZP'ers en bedrijven met meerdere medewerkers of met behoefte aan extra kantoorruimte.
Ook als uw onderneming groeit kunt u makkelijk in het Schiekantoor verhuizen naar een grotere kantoorruimte. Een interne verhuizing levert u al snel een flinke besparing op, omdat u geen extra geld hoeft uit te geven aan drukwerkkosten en verhuiskosten ten opzichte van een externe verhuizing.

Maar ook als het even niet meezit met uw bedrijfsactiviteiten is het uiteraard bespreekbaar om minder vierkante meters te huren.
Door onze flexibele opstelling naar iedere ondernemer zijn wij uniek in de regio, als het gaat om kantoorruimte verhuur.


Gratis advies of meer informatie

Wilt u gratis advies over de kantoorruimte die voor u het meest geschikt is binnen het Schiekantoor? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het huren van kantoorruimte? Bel ons op 015 2 627 627, of stuur een e-mail naar info@schiekantoor.nl.


"Kantoorruimte op maat! Voor ieder bedrijf een passende oplossing."

SCHIEKANTOOR - KANTOORRUIMTE VERHUUR

 
 

Over het Schiekantoor

Kantoor op maat

Aanbod
  - Kantoorruimte 018 m2 tot 050 m2
  - Kantoorruimte 050 m2 tot 100 m2
  - Kantoorruimte 100 m2 tot 250 m2

Foto impressie

Bedrijven in het Schiekantoor
  - Huurders aan het woord

Contact
  - Bereikbaarheid

 
     HOME
 Weet u een nieuwe huurder voor  1 van onze kantoorruimtes? Ontvang hier uw beloning!Copyright © Schiekantoor - Alle rechten voorbehouden - Cookieverklaring - Contact
2B Media - Webdesign en Zoekmachine optimalisatie